Webshop gesloten

De verkoop zit erop!! Bunte Vuurwerk wenst u een knallend 2024!! Begin November 2024 is onze webshop weer geopend!!
Al meer dan 40 jaar de vuurwerkspecialist van Hengelo (o) Grote collectie compounds Volop keus

Algemene voorwaarden

Uw leverancier

De leverancier van de artikelen waarop deze voorwaarden betrekking hebben ( hierna te noemen de webshop van Buntevuurwerk.nl ) is Bunte Vuurwerk, gevestigd Sloetsweg 246, 7556 HW Hengelo (o) en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 75995972 en BTW-nummer NL003024539B41

Uw Order

Bestellingen kunnen via de webshop van Buntevuurwerk.nl worden geplaatst. Wij bevestigen uw bestelling via de mail. Let op: Deze orderbevestiging is tevens uw afhaalbewijs om uw bestelling af te halen in de winkel. Daarnaast kunt u uw bestelling ook in de winkel inleveren. De voorverkoop duurt tot en met 27 december 2023 19.00 uur of totdat de wettelijk toegestane hoeveelheid opslag is bereikt. Tijdens deze voorverkoop krijgt u bij een minimale besteding van € 60,- aan vuurwerk (uitgezonderd actieproducten en Sloffen/Aanbiedingen) gratis vuurwerk vanaf € 12,99 . 28, 29 en 30 december zijn onze verkoop- en afhaaldagen van het vuurwerk, echter op deze dagen ontvangt u geen gratis vuurwerk meer. Online bestellen blijft mogelijk tot en met Woensdag 27 december 2023 19.00. Of tot de wettelijke toegestane hoeveelheid opslag is bereikt.

Overeenkomst

Een overeenkomst komt pas tot stand na onze schriftelijke bevestiging.

Prijs

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.

Betaling

Voor de betaling maken wij gebruik van het veilige en betrouwbare betaalsysteem iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Vervolgens wordt door uw bank een bevestiging naar Buntevuurwerk.nl verstuurd voor verdere afhandeling. Indien u desondanks uw informatie niet via internet wilt versturen, of geen gebruik kunt maken van iDEAL kunt u uw order uitprinten en in de winkel inleveren. U betaalt te allen tijden het gehele aankoopbedrag vooraf.

Levering

U kunt uw bestelde vuurwerk afhalen in onze vuurwerkhal (Uitslagsweg 62 te Hengelo (o)) op de wettelijk vastgestelde dagen 28, 29 en 30 december 2023. Vooraf bepaalt u welke datum en in welke tijdsperiode u uw bestelling wenst af te halen. Volgens de wetgeving zijn er verschillende leeftijden om het vuurwerk af te halen. Zo kan het lichtere vuurwerk dat binnen categorie-1 valt, en het hele jaar verkocht mag worden, alleen door personen afgehaald worden van 12 jaar en ouder. Categorie-2 vuurwerk (het overgrote gedeelte van ons assortiment) kan alleen afgehaald worden door personen van 16 jaar en ouder. Tevens is er een maximum gesteld aan de hoeveelheid vuurwerk dat wordt afgehaald: per persoon is dit 25 kg.

Afwijking

U ontvangt tijdig bericht wanneer de betaling niet wordt goedgekeurd. Indien een besteld product niet voorradig is, krijgt u hiervoor een gelijkwaardig of duurder artikel in de plaats. Controleer bij afhalen van uw vuurwerk in onze winkel of de bestelling compleet is. Mocht u achteraf gebreken ontdekken, kunt u hier geen recht aan ontlenen.

Garantie

Garantie op vuurwerk wordt gegeven op alle siervuurwerk artikelen. Garantie wordt gegeven op de uitwerking van de tubes van het desbetreffende sierartikel. Voorbeeld: Indien een sierartikel gestopt of uitgewerkt is zonder dat alle tubes zichtbaar leeg zijn, dient men het desbetreffende sierartikel te bewaren inclusief de aankoopnota van het desbetreffende sierartikel. Gebreken door ondeskundig gebruik vallen buiten de garantie. Indien bewijsstuk en/of aankoopnota ontbreekt, vervalt iedere vorm van garantie. De garantie bestaat uit een tegoedbon t.w.v. het aankoopbedrag van het desbetreffende stuk vuurwerk. De tegoedbon kan alleen ingewisseld worden voor vuurwerk en niet voor geld of andere artikelen dan vuurwerk uit de winkel. Retourneren kan tot en met Dinsdag 2 januari 2024.

Aansprakelijkheid

De webshop van Buntevuurwerk.nl is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door het product. Hoewel zorgvuldig op juistheid van de op de website gepubliceerde informatie wordt toegezien, kan deze informatie onnauwkeurigheden of schrijffouten bevatten. De webshop van Buntevuurwerk.nl is hiervoor niet aansprakelijk.

Contact opnemen met buntevuurwerk.nl

Indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over deze verklaring of over Buntevuurwerk.nl in het algemeen, kunt u zich richten tot buntevuurwerk@gmail.com

Graag bij correspondentie over uw bestelling, uw ordernummer vermelden. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan bekend te zijn en akkoord te gaan met de hiervoor genoemde Algemene Voorwaarden en Privacy policy.