Al meer dan 40 jaar de vuurwerkspecialist Ruim assortiment compound Boxen De Rubro dealer van Hengelo (o) Webshop Only Katan Vuurwerk

Bestelinformatie

Belangrijke informatie voordat u bestelt:

Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald op 28 en 30 en 31 december 2018. Op het moment van afrekenen wordt er gevraagd wanneer u uw bestelling komt afhalen. 

Mocht u een afhaaldag en/of tijd hebben ingevuld die u op een later tijdstip toch wilt wijzigen, neemt u dan contact met ons op. In overleg kan dit vrijwel altijd gewijzigd worden.


Op het moment dat uw bestelling is afgerond, ontvangt u een e-mail met daarin uw unieke afhaalbon. (Deze komt als pdf in uw bijlage). Bij het afhalen van uw bestelling, dient u de afhaalbon uitgeprint mee te nemen. Zorg ervoor dat u een juist e-mail adres invult tijdens het bestellen. E-mail niet gehad? Controleer uw spam mailbox!

Belangrijke informatie zodra u uw vuurwerk gaat afhalen:

Wees op tijd, dit voorkomt dat u moet wachten. Degene die het vuurwerk komt afhalen dient 16 jaar of ouder te zijn en voorzien van legitimatie bewijs. Per klant mag er maximaal 25 kg per keer meegenomen worden. Zorg ervoor dat u over een uitgeprinte ophaal bon beschikt. 


Mocht u problemen hebben met het openen van uw ophaal bon, dan heeft u waarschijnlijk geen Adobe Reader of een verouderde versie. Download de juiste versie via: http://get.adobe.com/nl/reader

Gratis Vuurwerk:

Sloffen, aanbiedingen, OP=OP en AVIA spaaracties zijn uitgesloten voor het gratis vuurwerk. Zie hiervoor onze bestellijst en voorwaarden.

Pijlenstandaard Verplicht:

Vanaf 2018 moeten wij bij elk pakket waar een pijl bij zit een pijlenstandaard leveren. Wanneer u een pakket besteld waarbij pijlen meegeleverd worden, zult u automatisch een pijlenstandaard in uw winkelwagen te zien krijgen. Wij mogen hier niet van afwijken.